designcoach -webdesign, grafisk design, visuel identitet og branding -logo symbol

Forretningsbetingelser - designcoach

Ved accept af tilbud gælder følgende forretningsbetingelser og samarbejdsaftale

Priser i tilbud er DKK ekskl. moms.

Tilbud accepteres skriftligt med e-mail og er bindende. Arbejdet sættes først i gang efter skriftlig accept af tilbuddet. 

Ved ufuldstændig briefing gælder tilbud som et overslag. Er omfanget af udarbejdelsen større end i briefing/tilbudsgrundlaget, skal der kunne aftales yderligere ekstra timer med for at kunne fuldføre udarbejdelsen.

 

Designcoach forlanger ikke betaling på forhånd, men først efter udført arbejde.

Hvis der efter accept af et tilbud opstår ønske fra kunden  om at lukke samarbejdet, betales minimum halvdelen eller mere, – alt efter tidsforbrug og hvor langt i processen udarbejdelsen er. Til gengæld sikrer Designcoach at kalenderen er ryddet for til projekt med færdiggørelse til aftalt tid.

Fakturaen sendes, når arbejdet er udført, uanset om hjemmesiden offentliggøres på et senere tidspunkt. Designcoach kan referere til udførte projekter i sin portefølje og på sociale medier.

 

Udarbejdelsen indenfor aftalt tid er bindende, med forbehold for at omfanget viser sig at være større end i tilbudsgrundlaget, eller hvis der opstår uventet sygdom eller lignende, der forhindrer overholdelse af deadline.

 

Kunden leverer færdig tekst og billedmateriale m.v. Den aftalte deadline vil blive rykket, hvis billed-/grafik- og tekstmaterialet ikke kommer til aftalt tid.

Opsætning af hjemmesidens content (billeder, video, grafik, tekst formularer, referencer og citater m.m.) indenfor standard-omfang er inkluderet i tilbud. Tilretning af billeder indenfor standard-omfang med weboptimering er også inkluderet i tilbud. Er omfanget af udarbejdelsen større end standard-omfang, påregnes yderligere ekstra timer efter aftale.

 

Designcoach formidler gerne fx programmør, tekstforfatter fotograf m.m. hvis nødvendigt ved særlige ønsker.
Udgift hertil er ikke inkluderet i tilbud.

 

Den aftalte pris i tilbuddet inkluderer én revision af enkelte elementer i webdesign og

grafisk identitet. Flere revisioner kan aftales til timepris.

 

Kunden får fuld adgang til hjemmesiden og den bliver kundens ejendom.

Årligt abonnement til  Elementor, Betalingsmoduler og aftaler til shop på  WordPress eller Squarespace og ekstra Squarespace-funktioner samt webhotel er ikke inkluderet i tilbuddet.
Alle priser til Squarespace findes her:
https://www.squarespace.com/pricin

 

Adresse
DesignCoach
Møllegade 32
8000 Aarhus C

Telefon
+45 40 34 31 46

E-mail
maildesigncoach.dk

Design & Branding til fornuftige priser

Har du brug for design og hjælp til at sætte gang i din kommunikation og forretningsudvikling ?

Uanset opgavens størrelse garanterer vi at yde den bedste design service og en omkostningsbevidst projektstyring.

Med designcoach som designbureau får du en dedikeret samarbejdspartner, der kan også kan give dig professionel rådgivning og sparring.

Scroll to Top