Designcoach er et kreativt designbureau, som hjælper dit brand med at fremstå unikt og professionelt med sammenhængende design

Bag designcoach står jeg, Angela Lund, med en baggrund som uddannet designer og omfattende erfaring som designleder i både store og mindre virksomheder.

Mit fokus er på design der skaber
- resultater - udvikling - en stærk brandidentitet

Mit speciale er at skabe skræddersyede og unikke løsninger med
professionelt webdesign og grafisk design, der hænger sammen

Med stor dedikation og ambitioner på mine kunders vegne arbejder jeg målrettet på at levere værdiskabende udvikling på områder som webdesign, kommunikation og brandingI mit arbejde bruger jeg designcoaching med er mål- og resultatorienteret og anvendes bl.a. som værktøj til udvikling af brandingstrategi og forretningsudvikling.

"Mit mål er at levere værdiskabende design og kommunikation, der afspejler din virksomheds essens og styrker din branding.

Min base er i Århus, men jeg arbejder med kunder i hele landet og sommetider i udlandet. Jeg hjælper gerne med både små og store projekter, Du kan altid kontakt mig for en uforpligtende konsultation. 

Har du brug for ekstra hjælp i en overgang, kan du bruge designcoach som et eksternt marketing- og designbureau, der rykker for dig med skræddersyede løsninger, der imødekommer dine behov.

BAGGRUND

 

 • Marketingchef – boform

 • Marketingchef – Multiform

 • Marketingchef -Superwood

 • Handelschef – Det Danske Haveselskab

 • International Retailkoordinator – Flexa

 • Produkt- og Designchef – Acrimo Danmark

 • Designleder – Pressalit

 • Uddannet Designer / Cand. Arch. – Arkitektskolen Aarhus

 • Online Markedsføring – Erhvervsakademiet i Aarhus

 • Visuel Kommunikation  – Universitet Bremen

 • Certificeret Mastercoach, Business & Life Coach Manning Inspire
  ACTP-godkendt (Akkrediteret Coach Training Program)  International Coach Federation (ICF).

 • Certificering Personfaktoranalyse People Tools til
  anvendelse af psykologiske værktøjer til rekruttering og organisationsudvikling.

Det siger kunderne...

Grafisk design & webdesign
“Designcoach has helped us with graphics and webdesign - top professional, responsive and real value added after meetings and final product launched. Highly recommended."

- Niels Peter Flint, Momentum+
Mentoring & Strategi
“Kan varmt anbefale Designcoach. Jeg har oplevet fantastisk inspirerende sparring og vejledning. God til hurtigt at pejle sig ind på profilen, og hvor der marketingsmæssigt kan sættes ind. Topkvalitet til meget fair pris. Vil til enhver tid bruge Designcoach igen.”

- Lone Andersen
Webdesign & Brandidentitet
“Angela er super dygtig, at arbejde med. Altid ordentlig & behagelig - løser enhver opgave med et smil. Kan varmt anbefales! “

- Henriete Lemonidis, Create CPH
Kajabi webdesign & brandidentitet
“Jeg kan på det varmeste anbefale Angela! Hun fangede hurtigt hvad jeg havde tænkt, og hendes oplæg var bare helt perfekt og spot on. Hun har hjulpet mig med at skabe et super fint univers omkring min identitet, og også hjulpet med opsætning af hjemmeside og de tekniske ting..”

- Nina Bliddal, Groovy Minds
Shopify webshop webdesign
“Design Coach har lavet og designet vores webshop BeeBeeart, som vi er så glade for. Angela er idérig, kreativ og har vidst lige fra starten af hvor vi ville hen designmæssigt. Hun arbejder detaljeorienteret, effektivt og er særdeles omhyggelig. Jeg giver med glæde min varmeste anbefalinger til Angela.”

- BeeBeeart
Squarespace webdesign og visuel identitet
“Jeg kan kun give Angela fra Designcoach mine allerbedste anbefalinger. Angela har stået for designet på min hjemmeside proudlife.dk og det resultat hun er nået frem til er SÅ meget bedre end jeg turde håbe på. Angela er yderst professionel og tager udgangspunkt i sine kunder’s ønsker og personlighed og ved sparring og guidning opnåes helt fantastiske resultater. Du vil ikke fortryde det!”

- ProudLife by Anne Hollerup
Visuel Identitet og Squarespace hjemmeside
“Angela er virkelig en engel, jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende! ”
Hun har lavet min smukke hjemmeside med alt hvad det indebærer og alle mine tryksager. Jeg er til stadighed forundret over og lykkelig for Angelas æstetiske sans.

Angela har en sjælden evne til altid at være objektiv og vejledende, samt til at sparre om opgaven og altid få det mest optimale resultat.”

- Fotograf Dott Ovesen
Squareespace webshop og hjemmesiide
“Jeg kan på det varmeste anbefale Designcoach som design bureau. Samarbejdet har på alle måder levet op til mine forventninger. Jeg har fået det smukkeste og velfungerende webdesign, højt serviceniveau, og fantastisk sparring. Opgaverne håndteres hurtigt, effektivt og professionelt.

Jeg vil uden tvivl anvende Designcoach som min faste samarbejdspartner fremover.””

Fotograf Anna Maria Wapierski - INGREY STUDIO
Webdesign WordPress
Angela var engageret i designet af min hjemmeside og dygtig til at udfordre mig på både opsætning og farvetema. Jeg er rigtig glad for de modeller og unikke designs, som Angela har lavet til både min hjemmeside og mit undervisningsmateriale.

- Hanne Jessen Krarup - Lawyer, M. Psych.
Squarespace kursus og medlemsside
Da jeg skulle have lavet en medlemsside som mine online kunder kan bruge når de skal finde opgaver og videomateriale til mine skilsmisseforløb, vidste jeg at Designcoach Angela Lund var den helt rette til at løse den opgave. Resultatet er blevet helt fantastisk og fuldstændig i tråd med konceptet fra min hjemmeside som Angela naturligvis også har lavet. Angela er en skøn sparringspartner og kommer konstruktive forslag til løsningen. Kan kun give Angela min allerbedste anbefaling og vil helt sikkert benytte mig af hendes ekspertise igen.
Anne Hollerup
Squarespace kursus og medlemsside
"Angela har med stor dedikation designet og skabt min hjemmeside og mit visuelle og grafiske univers. Hun er dybt professionel, dygtig og kreativ og har skabt et univers, der matcher mig og den mission, jeg er på. Hun har igennem hele processen stået til rådighed for sparring, rådgivning og pædagogisk guidening og har været tålmodig og behagelig hele vejen igennem. Hun har skabt en smuk hjemmeside, og jeg har slet ikke tal på, hvor mange positive tilbagemeldinger, jeg har fået på siden, da den gik i luften. Her er et par stykker: ”what an inspiring website” ”super god hjemmeside – man mærke empatien med det samme”; ”superskarp hjemmeside. Den rammer lige ind!”; ”Fantastisk flot hjemmeside, som viser meget tydeligt, hvem du er, og hvad du kan tilbyde”; ”Vildt flot og rørende hjemmeside”; ”super flot hjemmeside”. Jeg er hende dybt taknemmelig og sender mine varmeste anbefalinger!"
- Louise Mejnertz, kompaz.dk
Previous slide
Next slide

SAMARBEJDSPARTNERE

Ved omfattende og større opgaver er der mulighed for at inddrage et team af kompetente specialister blandt mine samarbejdspartnere. 

Med flere professionelle samarbejdspartnere i Jylland og København som vi kan inddrage efter behov, kan der koordineres og planlægges projekter i forhold til fotografer, tekstforfattere, programmører og trykkerier så du kun behøver at henvende dig til et sted.

Scroll to Top