Designcoach er et freelance design bureau i Aarhus som tilbyder webdesign | grafisk design | strategi & branding

"Mit mål er at levere værdiskabende design og kommunikation med sammenhængende branding for både store og små virksomheder"

Designcoach er et kreativt og professionelt designbureau, der brænder for at udvikle unikt, rent og æstetisk design til webdesign, tryksager, og brandidentitet. Med stor dedikation og ambitioner på kundernes vegne er målet at levere værdiskabende udvikling på områder som design, kommunikation og branding.

Bag Designcoach står Angela Lund, som har en baggrund som design- og marketingchef i flere kendte danske virksomheder. Angela er uddannet designer og arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus, og har derudover en akademiuddannelse i digital markedsføring samt en certificering som mastercoach.

Designcoaching med Angela er mål- og resultatorienteret og anvendes bl.a. som værktøj til udvikling af brandingstrategi og forretningsudvikling.

Med mere end 15 års erfaring i at skabe udviklende og kreative designløsninger kan Angela tilbyde en alsidig værktøjskasse, der sikrer professionelt og kreativt design.

Designbureauet har base i Aarhus, men arbejder med projekter i hele landet.    

BAGGRUND

 • Marketingchef – Wendy & Co

 • Marketingchef – boform

 • Marketingchef – Multiform

 • Marketingchef -Superwood

 • Handelschef – Det Danske Haveselskab

 • International Retailkoordinator – Flexa

 • Produkt- og Designchef – Acrimo Danmark

 • Designleder – Pressalit

 • Uddannet Designer / Cand. Arch. – Arkitektskolen Aarhus

 • Online Markedsføring – Erhvervsakademiet i Aarhus

 • Visuel Kommunikation  – Universitet Bremen

 • Certificeret Mastercoach, Business & Life Coach Manning Inspire
  ACTP-godkendt (Akkrediteret Coach Training Program)  International Coach Federation (ICF).

 • Certificering Personfaktoranalyse People Tools til
  anvendelse af psykologiske værktøjer til rekruttering og organisationsudvikling.

TESTIMONIALS

“Designcoach has helped us with graphics and webdesign - top professional, responsive and real value added after meetings and final product launched. Highly recommended."

- Niels Peter Flint, Momentum+
“Designcoach has helped us with graphics and webdesign - top professional, responsive and real value added after meetings and final product launched. Highly recommended."

- Niels Peter Flint, Momentum+
“Kan varmt anbefale Designcoach. Jeg har oplevet fantastisk inspirerende sparring og vejledning. God til hurtigt at pejle sig ind på profilen, og hvor der marketingsmæssigt kan sættes ind. Topkvalitet til meget fair pris. Vil til enhver tid bruge Designcoach igen.”

- Lone Andersen
“Angela er super dygtig, at arbejde med. Altid ordentlig & behagelig - løser enhver opgave med et smil. Kan varmt anbefales! “

- Henriete Lemonidis, Create CPH
“Jeg kan på det varmeste anbefale Angela! Hun fangede hurtigt hvad jeg havde tænkt, og hendes oplæg var bare helt perfekt og spot on. Hun har hjulpet mig med at skabe et super fint univers omkring min identitet, og også hjulpet med opsætning af hjemmeside og de tekniske ting. Derudover er hun super sød og imødekommende.”“

- Nina Bliddal, Groovy Minds
“Design Coach har lavet og designet vores webshop BeeBeeart, som vi er så glade for. Angela er idérig, kreativ og har vidst lige fra starten af hvor vi ville hen designmæssigt. Hun arbejder detaljeorienteret, effektivt og er særdeles omhyggelig. Jeg giver med glæde min varmeste anbefalinger til Angela.”

- BeeBeeart
“Jeg kan kun give Angela fra Designcoach mine allerbedste anbefalinger. Angela har stået for designet på min hjemmeside proudlife.dk og det resultat hun er nået frem til er SÅ meget bedre end jeg turde håbe på. Angela er yderst professionel og tager udgangspunkt i sine kunder’s ønsker og personlighed og ved sparring og guidning opnåes helt fantastiske resultater. Du vil ikke fortryde det!”

- Anne Hollerup, ProudLife by Anne Hollerup
“Angela er virkelig en engel, jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende! ”
Hun har lavet min smukke hjemmeside med alt hvad det indebærer og alle mine tryksager. Jeg er til stadighed forundret over og lykkelig for Angelas æstetiske sans.

Angela har en sjælden evne til altid at være objektiv og vejledende, samt til at sparre om opgaven og altid få det mest optimale resultat.”

- Fotograf Dott Ovesen
“Jeg kan på det varmeste anbefale Designcoach som design bureau. Samarbejdet har på alle måder levet op til mine forventninger. Jeg har fået det smukkeste og velfungerende webdesign, højt serviceniveau, og fantastisk sparring. Opgaverne håndteres hurtigt, effektivt og professionelt.

Jeg vil uden tvivl anvende Designcoach som min faste samarbejdspartner fremover.””

Fotograf Anna Maria Wapierski - INGREY STUDIO
Tidligere
Næste

SAMARBEJDSPARTNERE

Du kan bruge designcoach som et eksternt marketing- og designbureau, der skræddersyer løsninger til dine behov. Ved omfattende og større opgaver er der mulighed for at inddrage et team af kompetente specialister blandt mine samarbejdspartnere. 

Med flere professionelle samarbejdspartnere i Jylland og København som vi kan inddrage efter behov, kan der koordineres og planlægges projekter i forhold til fotografer, tekstforfattere, programmører og trykkerier så du kun behøver at henvende dig til et sted.

Scroll til toppen