WEBDESIGN OG ONLINE IDENTITET FOR

Walther & Co

Kunde

Walther & Co har i over 25 år været leverandør og importør af klassiske og nye kvalitetsprodukter til haven. Produktsortimentet består af engelske haveklassiker og andre europæiske kvalitetsprodukter. Walther & Co er dansk leverandør for både større og mindre forhandlere i branchen.

Opgave

Kunden havde på et tidspunkt fået udarbejdet en hjemmeside ved et bureau, men ønskede at flytte hjemmesiden til en platform, hvor han selv havde ejendomsret over sin hjemmeside. Hjemmesiden primære formål er adgang til hans sortiment på en lukket forhandlerside samt en inspirationsside for potentielle kunder.

Resultat

Designcoach har hjulpet med afklaring og sparring til strukturering af indhold samt design af ny hjemmeside. Derudover er der udarbejdet en online identitet, der skulle formidle et klassisk og kvalitetsbetonet haveunivers. Websitet er sat op iSquarespace, som har en brugervenlig platform.
Udarbejdelse hjemmeside og online identitet

Walther & Co |
Kvalitetsprodukter til haven.

Eksempler af elementer til Walther & Co’s hjemmeside. Deriblandt logo, farver, skrifttyper og udvalg af billedmateriale.

Flere Cases

Scroll to Top