ONLINE IDENTITET OG WEBDESIGN FOR

Groovy Minds

Kunde

Nina Graakjær Bliddal har startet op som selvstændig med sin egen coaching virksomhed Groovy Minds. Hun tilbyder coaching i forretningsudvikling, virksomhedsstrategi og personlig udvikling. Derudover ville hun gerne tilbyde onlinekurser til selvstændige iværksættere.

Opgave

Kunden havde fået udarbejdet en hjemmeside og logo ved et bureau, men ønskede at flytte hjemmesiden til en platform med integration af onlinekurser samt et mere professionelt udtryk, som samtidig kunne formidle lidt mere kant, samt hende som personlig coach og de faglige ydelser, som hun tilbyder.

Resultat

Designcoach har hjulpet med afklaring og sparring til strukturering af indhold og udarbejdet en visuel online identitet samt design af ny hjemmeside. Den nye hjemmeside er sat op i Kajabi, som har en brugervenlig platform, med integration og salg af online kurser med salgs- og markedsføringsfunktioner.
webdesign-og-vsiuel-identitet-for-grooov-minds-udarbejdet-af-designcoach

Udarbejdelse af webdesign og online identitet

Groovy Minds | Business & Karriere Coaching

Eksempler til Groovy Minds med webdesign
og grafisk designpakke. Deriblandt logo, farver, skrifttyper samt en grafikpakke til både hjemmeside og sociale medier

Logo design for Droovy Minds

Jeg kan på det varmeste anbefale Angela! Hun fangede hurtigt hvad jeg havde tænkt, og hendes oplæg var bare helt perfekt og spot on. Hun har hjulpet mig med at skabe et super fint univers omkring min identitet, og også hjulpet med opsætning af hjemmeside og de tekniske ting.
Nina Graakjær Blidddal

Flere Cases

Scroll til toppen